tisdag 1 mars 2016

1:a mars, så härligt!

Wiiii 1 mars idag och solen har visat sig i flera dagar nu. Det närmar sig :) Jag har nu arbetat två dagar efter lovet och som vanligt går allt i rasande fart. Förutom att planera och genomföra undervisning har vi haft en hel del annat att tänka på och styra med som att jobba med klassbildningen inför sjuan, kopiera skrivuppgifterna (67 st) i NP och förbereda dem inför studiedagen nästa vecka då vi alla ska sambedöma proven, varit på förstelärarmöte, haft tavelmöte, haft specträff, ja listan blir lång..... väldigt lång....och imorgon mattelyft o.s.v. Lovet kändes skönt och välbehövligt, men gick lite väl fort över... Men visst blir det alltid mer ordning på allt när man arbetar och kommer i ordning igen.

Jag satt och funderade över vad jag gjorde förra året vid denna tid och just denna dag kom jag på att det var då Dick, Anna och Anders kom till mig på Lanta och inte var det mycket annat som var likt då mot nu heller...Surprise, för visst visste jag att Dick skulle komma, men de andra två var en riktig överraskning. Vi fyra lärde känna varandra året innan då Anna också arbetade på Sanuk. Nu kom de till Lanta på semester :) och jag visste så klart ingenting, så det blev ett par riktigt trevliga veckor med dessa två norrlänningar :)

 Nu var det två månader sedan vi sågs så....:)

Detta var också ungefär för ett år sedan, träning och rätt mycket träning blev det. Här har vi kört ett riktigt tufft tabatapass på stranden. Jag förstår inte att det var så mycket lättare att komma till träningen i värmen, för nu har jag inte kommit igång med något förutom ridningen och träning på löpbandet hemma i vardagsrummet. Dessutom har jag fått riktigt ont i ryggen de senaste dagarna, så nu har jag även hoppat över löpbandet och legat på värmedyna istället:(

Kram på er fina bloggvänner!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hejsan,
Jag heter Tove Lindgren och jobbar med ett företag som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
Om du kan tänka dig att skriva ett inlägg mot betalning så får du gärna maila mig på tove.lindgren@pvmmedia.com så kan jag skicka mer information.
(Även ni andra som driver bloggar är välkomna att kontakta oss).
Åldersgräns 16 år.
Mvh, Tove

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...