måndag 10 februari 2014

Studiedagar på Bu-Bu Island:)

I fredags hade vi studiedag och eleverna var lediga, så då blev i upphämtade av Eik, vår skolchaffis som tog oss till Old Town där longtailbåten väntade på oss. Vi åkte ut till en rätt ödslig,men jättefin och mysig ö som heter Bu-Bu Island. Där började vi med att ha en fantastisk föreläsning av två mycket duktiga föreläsare som heter Peter och Niina, de pratade om kommunikation.  Vi fick också göra flera praktiska övningar. Den var mycket givande, och som de sa kan denna föreläsning gälla alla, för kommunikation finns överallt. Den är perfekt för både rektorer, kommuner, lärare, föräldrar, you name it :) Verkligen föreläsare att rekommendera, ska göra det till min kommun :). Men himla roligt att ha en föreläsning mitt ute i bushen, med en liten whiteboardtavla med två föreläsare iklädda i shorts, linnen och barfota, helt underbart :)
Intervjuarstund, en av de praktiska övningarna:)


Efter föreläsningen var det lunch och vi hann också med ett dopp i havet, sedan började vi att utvärdera, förskollärare för sig och lärare för sig. På kvällen hade vi sedan en himla massa roligheter, vi blev uppdelade i lag och laget fick under kvällen genomföra fyra olika tävlingar. Den första var att göra en låt av orden Thailand , sol, bad, ett djur och en frukt, som en liten mello :) Vi gjorde om Roger Pontares låt och den blev så himla bra så vi var helt säkra på vinst, men tyvärr stod det mellan oss och ett annat lag och vi blev tvåa, men vi vann introlåtarna, men vad hjälpte det.... Som sagt en helt underbar dag/kväll med helt underbara kollegor och en helt fantastisk rektor :) Som sagt så mycket skratt o glädje :)
Lunchrast :)

 Dags för utvärdering!
 Två av mina kollegor i laget jobbar febrilt med Pontarelåten :)
Bästa laget :)
Laddar för kvällen! :)




Festfixarna:)

Dag två, frukost och sedan tipspromenad på stranden, efter det avslutar vi utvärderingen och det blir lite tid för bad och sol. Medan vi utvärderar plockar vår rektor Nina oss för att ha ett litet medarbetarsamtal, iklädd sarong på stranden :) Alltså inget att klaga på :) Vi har haft ett par fantastiska dagar med fantastiska kollegor och vår bästa rektor Nina som ordnat med allt, våra festfixare Anna o Marie gjorde bara kvällen ännu roligare. Ja, det finns inte ord, detta blir ett oförglömligt minne :)

Min bungalowskompis Annica från Ö-vik :)

Tipspromenad:)
PÄRLOR I BAND :)


 Dags för hemfärd!


Pop ka mai!
Kram Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...