måndag 24 februari 2014

Solnedgång i all ära!

I torsdags gjorde vi något som inte tillhör vanligheten hemma i Sverige :) Jag, Anna, Gunilla och hennes dotter Emelie åkte tuk-tuk med vår lilla privatchaffis Zack till Diamond Cliff för att ta en fruktshake och begrunda solnedgången. Ni hör hur overkligt de låter, ta en shake och titta på solnedgången :) Men det kan man göra här en helt vanlig vardagskväll. Diamond Cliff är en restaurang som ligger just högt uppe på en klippa och därför blir det en fantastisk utsikt :) Man kan undra om man inte blir trött på att se och fota solnedgångar, men icke, det är lika magiskt nästan varje kväll, så det bara att insupa och njuta av det så länge det varar :) Jag börjar ju gå för nedräkning nu och jag har fortfarande inte riktigt fattat att detta är på riktigt :)

  

I fredags hade vi lite After Work eftersom flera pedagoger åkte hem i helgen. Vi träffades först för en drink på Indianen, sedan blev det mat på Bananas, där vi nästan blivit fredagsstammisar :) Sedan tillbaka till Indianen, där vi tog sista avsked.. :( Det var också fler av våra elever som var med i eldshowen, helt galet när man tänker på all säkerhet hemma i Sverige, något sådant här skulle inte få förekomma:)

Jag med finaste Annor :)

"Alla våra drömmar kan uppfyllas om vi har modet att uppfylla dem"
                                                                                       Walt Disney

Kram till er alla som vill följa med mig på min livs resa! :)

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...