onsdag 19 februari 2014

Slapparhelg med nytt guldkorn!

En riktig slapparhelg var det för oss hårt arbetande :) Faktiskt är det så, jobbet är mer intensivt än hemma. Vi jobbar ju 40 timmars vecka utslaget på 4 1/2 dag, och när alla har olika arbeten och planeringar blir lektionerna väldigt intensiva och splittrade för mig som lärare, och nu är det flera som slutar så det ska skrivas skriftliga omdömen, ha utskrivningssamtal, samt planera ett avtackningstal till varje elev. På måndag får jag dessutom en ny elev och sedan tar jag över några elever från kollegor som åker hem.

Men i lördags var jag ledig och då var Anna o jag hos Anette o Tony (mina vänner från Västervik) vid deras hotell, Nakara på Long Beach :) En skön och avslappnande dag som avslutades med ett besök i Saladan på kvällen.

Söndagen innebar en lite längre utflykt, jag, Anette o Tony plus en familj till tog taxi till Same, Same But Different eller Kantiang som stranden också heter. Där var det helt underbart, vackert, lugnt och skönt och god mat o dryck. Ytterligare ett guldkorn är hittat och jag förundras hela tiden på hur otroligt magiskt allt är :)

 

Hoppas ni alla fina bloggläsare har det bra!
Kramar Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...