söndag 16 februari 2014

Mycket på schemat!

Helt galet fort går tiden, jag har nu varit här mer en halvtid.... Det händer så mycket hela tiden och jag får uppleva så mycket. Jag har svårt att förstå att detta är på riktigt, det kommer bli svårt att smälta allt. Veckan som varit har nog varit mer intensiv än innan.Jag har ju haft vännerna Anette o Tony här och försökt umgås så mycket jag kunnat med dem. Det har varit himla trevligt med lite besök :)
Möter Anette på deras hotell!
Åker in på marknaden i Saladan :)
 
 Äter på Dicks deli
 Med efterföljande drink på Cheekys
 På Relax Bay beach
Anna o Anette på massage :)

Sedan var det tisdagens thaitema och det var dags för mig och eleverna att åka till Mangroverträsket. Vi åkte ut i en longtailbåt och såg den vackra naturen och träden som har rötter på stammarna, vi matade aporna med bananer, såg slamkrypare och vinkarkrabbor. Det var en härlig tur och upplevelse och vi klarade oss utan apor på båten som inte alltid är så trevligt :) Slamkryparna lever i slammet och kan andas där nere p.g.a. deras gälar.


Slamkrypare!

 

På tisdagskvällen var det dags för Friskis & Svettis. Det är så himla häftigt att gympa nere vid stranden och höra havet som brusar, ytterligare en magisk upplevelse :) Vår pedagog Marie är ju friskisledare, men nu har hennes son kommit som också är ledare så det blev ett riktigt fartfyllt pass med många kombinationer :)

 
 

I onsdags hade vår skolan Sanuk en insamling till förmån för Children og the forest, ett barnhem i norra Thailand för hemlösa och föräldralösa barn från Burma. Vi hade fika,ett stort lotteri där olika restauranger och affärer skänkt presentkort, alla klasser hade lite olika stationer där de samlade in pengar. Vår klass hade bandyskott, basketkast och kasta tvättsvamp på litet barn :) Andra stationer var, enarmad bandit, sätta svans på elefanten, bingo, massage, ansiktsmålning, limbo m.m. Varje station kostade 20 BT och totalt fick vi in 65 800 BT, helt galet, faktiskt ett rekord från föregående år :)

 

 
Enarmad bandit :) 
 
 
Tvättsvamp på litet barn :)

 Bingo :)

 Massage:)

Veckan är inte slut så det kommer snart ett till inlägg, så länge säger jag
Pop kan mai!
Kram Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...