tisdag 10 juli 2012

Semesterfin!

Sköna ljuvliga ledighet, att bara få vara och ta dagen som den kommer...:) Denna vecka har ju också Dick gått på semester, så det blir lite rensning och plock här hemma, men vi tar det mest väldigt lugnt. Igår var vi ute och hade en härlig dag vid bryggan... och så förbereder vi förstås vår efterlängtade Greklandsresa♥.... Jag börjar som vanligt mina mornar med en morgonpromenad och än har jag inte fått med Dick, vi får väl se i slutet av veckan:)

Idag har jag gjort en lite impulsgrej, som jag visserligen funderat på rätt länge. Jag har nämligen väldigt dåliga och fula naglar. Hur jag än försöker med olika medikamenter så går de sönder, och jag får därmed aldrig några långa naglar. Jag tycker ju det är sååå snyggt med långa naglar. En period i mitt liv gjorde jag nagelförlängning och höll på en tid för att underhålla det, men så dyrt det blir i längden. Men idag under morgonpromenaden smet jag in till den nya "Showcase nails" och frågade efter pris och tid, och hör och häpna, 380 kr och de hade en tid idag. "Jag tar tiden" sa jag haha... Så nu sitter jag här och tittar på mina fina naglar, och jag är så stolt :) Jag får i alla fall vara fin över semestern, sen får vi se hur jag gör. Men det var verkligen värt sitt pris, så det är något jag kan rekommendera, det ligger på Sevedegatan, mitt emot där Lilla krogen låg.... De gör allt från nagelförlängning, pedikyr, manikyr, massage till vaxning...:)





"Leta inte efter fel, leta efter förtjänster!"

Kramar Marie!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Måste man tillhöra fb-gruppen-Du är att du är från Vimmerby om....-
för att veta var Lilla Krogen låg?

Hälsningar från Shotmaster o ha de så skönt i Grekland

Maria Lind sa...

Jättefina naglar :-) Tack för tipset för jag har samma problem som du med mina naglar. Önskar er en toppenbra! Ta hem sol i en burk åt mig!!!! Kram Maria

Marie sa...

Haha my shotmaster, jag tror inte du behöver gå med i fb-gruppen för att veta var Lilla Krogen låg, men bra idé, den ska jag ta till gruppen:)För övrigt kan jag berätta att där ska det bli en Thailändsk restaurang. Tack vi lovar att vi ska ha det skönt i Grekland.

Och Maria jag ska ta med en burk sol hem, för det verkar behövas. Idag är det 39 grader i Santorini så vi kommer nog inte frysa:)Lycka till med naglarna, jag trivs med mina:) Kram!

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...