söndag 4 september 2011

MIN DAG!

Oj vilken födelsedag alltså!!! Så här dagen efter är jag precis slut men det får det vara värt hihi...:) Det var fest hela dagen... Min första present var ett par Pinewood byxor som Dick köpt hos Elina på AT. Sådana (jobbar)byxor har jag önskat mig länge...:)

Men morgonen innebar en massa styr för mig med pajer tårtor o.s.v. Medan jag fixade i köket fylldes torget med folk, för Vimmerby Stadsfest började ju redan för barnen kl.12.00. Eftersom jag inte mått så bra i veckan och min rygg som bråkat så bestämde jag mig för att beställa smörgåstprtan på Bakfickan, vilket inte var något som jag ångrade för de är himmelsriket goda hihi... Min rygg höll ändå på att gå av redan på fredagseftermiddagen när jag höll på att baka tårtbotten och pajbottnar o.s.v.

Klockan 13.00 anlände mina nära och kära mor och Leif, bror Peder, Karin och Linus, Niclas och Johanna och Elina kom senare eftersom hon jobbade. Det blev som sagt smörgåstårta och sedan min hemmagjorda tårta så klart...:) Fina presenter fick jag också jeans och blus av mamma, snygg t-shirt och smycke av brorsan med familj och mina fina underbara döttrar har smusslat sedan tidigt i våras på en jättefin förstoring på dem och Jeko som Emma tagit, åhh så fina...:)

Sedan blev det ett par timmars frist innan nästa gäng kom och sjöng i högan sky haha... De hade också med sig en fin blomma...:) Av Lena och Jon fick jag en fin ljusstake från Lönneberga slöjd. Nu bjöds det på pajer, bröd, ost o kex och efter det kom KRÄFTORNA från förra året fram, skörden i år var ju kass, tur som sagt att vi hade kvar...:) Vi hade det jättetrevligt hör på förfest och gick ner rätt sent på torget. Jag ville givetvis se Danny som jag beundrat sedan Idoltiden...:)


Och så blev det sedan blev det mingel på torget innan The Poodles intog scenen sedan blev det ett besök i ett av öltälten och strax innan 03.00 var vi hemma och då höll torget på att utrymmas så det tog nog ytterligare någon timme innan vi fick vår skönhetssömn...:)









Jag med fina dotter♥



Nu ska mammorna ut på Stadsfest!

Nu är helgen snart slut... Jag ska avsluta den med att kolla på premiärstarten för Idol...:) Så nu kära bloggläsare säger jag hej och tack för denna vecka!!







1 kommentar:

ISABELLA sa...

SV; jaa och jag blev superglad när han ringde mig sen :) tusen tack för att du sa att jag var intresserad! :D var livrädd att jag skulle stå helt jobblös i höst, men nu finns det ju lite hopp iaf :) jahaa okej men då ses vi lite då kanske :)

tack så mycket!

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...