fredag 9 juli 2010

Utflykt!!

Vacker utsikt over Agia Marina!
Knossos!

Knossos!

Knossos!

I Rethymnon!

Idag bestamde vi oss far att vila vara kroppar fran solen och hyrde darfor en bil. Det blev ganska manga mil pa vagarna pa Kreta, forst bar det av till Hieraklion dar vi kollade palatset Knossos eller rattare sagt ruinerna som ar kvar, ah herregud sa stort det var. Sedan fortsatte vi till Rethymnon dar vi stannade och at jattegoda gyros och skulle kolla in vart favvomatstalle, men det var tyvarr borta, Manolis hette det. Sedan gick vi och strosade pa stranden bland jattevagorna...) Avslutningsvis akte vi upp bland bergen daromkring vi bor och kollade pa den fantastiska utsikten over hela Chania... En riktigt harlig dag, och faktiskt den enda hittills som det varit lite moln pa himlen, det har annars varit helt molnfritt i en vecka...) Men temperaturen ligger i alla fall pa over 30 grader.

Nu gar jat bara har och ar skitnervos, vi vantar namligen pa resultatet fran balettakademin, om var kara dotter kommer in eller ej. Hon ar verkligen vard det, som hon kampat och utvecklats, sa jag hoppas, hoppas, hoppas!!!


Kretahalsningar!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Åhhhh, vad det ser härligt ut.....
//Anna

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...