torsdag 23 juli 2009

Stekt korv och potatissallad

Idag äntligen så kunde Dick följa med ut till bryggan. Vi hade en dag för oss själva med sol några timmar i alla fall. Nu var det ju inte så länge sedan som vi var tillsammans själva och hade massor av sol, hi, hi... Men det var lugnt och skönt i alla fall och Dick stod för matlagningen idag, stekt korv och potatissallad. Från att vara en blå himmel ena stunden så var det helt molnigt den andra, så då var det bara att packa ihop sitt pick och pack och åka hem.






När kvällen kom var det besöksdags igen, men idag var det vi som fick besök. Eva från Målilla, (min f.d. svägarska) hittade till storstaden idag. Det var jätteroligt att träffas och det var riktigt länge sedan, men det kändes som igår och vi hade som vanligt massor att prata om. Vi käkade lite mackor och fikade sedan blev det som sagt bara en massa prat, och kvällen bara sprang iväg. Så jag får nog ge mig av till Målilla snart så det inte dröjer flera år tills vi träffas nästa gång.
GOD NATT!!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...