söndag 20 augusti 2017

Äntligen kommer eleverna!

En veckas jobb utan elever är över, men imorgon är det dags, och det ska bli riktigt roligt. En skola är ingen skola utan elever.... Veckan som varit har så klart varit behövlig med allt som hör till så här innan eleverna kommer, vi har ställt i ordning klassrummen (jag har bytt), packat upp nyinköpt material, sorterat material, varit på föreläsning, konferenser med info från rektor, spec, förstelärare, fått delta i info från föregående NP, egenvård med rörelse, schemaläggning och så lite planering, dock hann jag inte så mycket med min egna, utan det får jag ta tag i nu denna vecka, men vi hann planera första dagen alla fall :) Så imorgon klockan 8.15 ljuder det liv i A-L skolan igen :)

I helgen har jag inte riktigt kunnat koppla av, känt mig lite stressad,eller rastlös, jag vet inte vad det varit... men jag har inte jobbat något speciellt hemma alla fall, mer än tänkt massor. I fredags kväll bjöd vi Mia på lite mat och vin :) I lördags kväll kom äldsta barnbarnet och var kvar här över natten, den lilla godingen som är så lugn och harmonisk när har får vara ifrån sin syster ibland :)
Så här nöjd av lördagsgodiset :)
 Bus med morfar!
 Oj vad han lekte och styrde!
 Givetvis tog vi med bollen och gick till Källängsparken!
När jag lämnat hem honom så åkte jag ner till ALV för att se Mio min Mio som jag inte lyckats se på hela sommaren. Åh så bra den var och nu blev jag ännu mer inspirerad av vårt Astrid Lindgrens tema, som i år är just Mio :)

Nu ikväll har jag varit på Friskis uppstartpass och efter det blev det en timme på jobbet, Så nu är jag redo, jag är riktigt laddad att ta emot eleverna i vårt nya klassrum :)

Ha en riktigt härlig vecka!
Kram Marie!



Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...