onsdag 30 augusti 2017

70-års partaj!

Det där med generationsfester börjar visst bli en trevlig vana för oss, i helgen var det nämligen dags igen. Eller vad sägs om ett födelsedagsparty där de minsta var två och snart fyra och den äldsta var 91 år. I lördags var partytältet uppställt vid stugan och där firade vi mammas Leif som faktiskt idag fyller 70 år. Det var en himla trevlig fest som började redan på eftermiddagen och höll på till efter midnatt. Hela vår familj var med och Leif två barn och barnbarn.
Så klart var det en massa god mat, så efter välkomstdrinken var det lite kallrökt skina m.m. och en god varmrökt lax med romsås och potatis, sallad o bröd m.m. Sedan efterrätt med glass, grädde och frukt :) Efter paketöppning vankades det kaffe och tårta, lite senare ost och kex och innan hemfärd blev det nattamat, köttbullar, Jansson och prinskorv... Ja inte åkte vi därifrån hungriga inte :)
 Någon väldigt nöjd :)
 En nöjd  Leif öppnar presenter, allt från presentkort på SMAK och Dressman, whiskey och en Lamborghinikörning :)
Efter fikan spelade och sjöng Nicke och Johanna, så fint så fint :)
Leifs far och dotter!
Den här lilla damen älskar när Nicke spelar och favoriten är Fröken fräken :)
Stor del av släkten är samlad!
Som sagt en riktigt trevlig födelsedagsfest och strax innan midnatt tog vi cyklarna hem...

Dagen efter blev det torpargöror, det var bara att trotsa regnet och ge sig ut med regnkläder på. Hade jag lovat att rensa land så blev det så:)

En härlig helg med familjen är till ända och jag har fyllt på med ny energi inför veckan...

Må så gott och ta hand om varandra!
/Marie

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...