söndag 16 juli 2017

Flaggan i topp!

Sommar och semester brukar ju innebär en resa till Kalmar för att gå på Krusenstiernska teatern. Och så blev det även i år och det är femte gången gillt faktiskt som vi sett teatern. De första åren var vi ett gäng härifrån som åkte, sedan var det uppehåll för oss några år. Sedan blev det med Anette och Tony från Västervik och i år var det tredje gången vi var med  :) I år var det också lite speciellt då det var 10-års jubileum och FLAGGAN I TOPP SOM DEN HETER HADE FÅTT BRA RECENSIONER :) Vi började fredagseftermiddagen med ett glas vin på Statt i Kalmar medan vi väntade in våra vänner och sedan checkade vi in på Hotell Witt :)
 En solig och härlig eftermiddag fick vi minsann.  Efter det var vi och åt en god fläskfilé och där blev det ett glas vin till :) Sedan hann vi med att skåla i lite Cava i Slottsparken innan vi gick vidare till Krusenstiernska teatern...

10-års jubileum i år som sagt och Flaggan i topp var titeln, vilket vi faktiskt inte kunde riktigt luska ut varför??  I år var alla fall både Robert Gustavsson och Allan Svensson med och förväntningarna var höga och visst var den bra, men njaaa, jag vet inte, jag skrattade inte alls lika mycket som jag brukar och vet inte om man är lite väl kräsen nu när man har så många att jämföra med. Robert Gustavsson var ju alla fall helt outstanding detta år :) Det är alla fall väldigt trevligt på Krusenstiernskan och omgivningen runt om är så himla fin och mysig.
Paus med lite förtäring!
 En härlig kväll genom slottsparken på väg hemåt!
Dagen efter blev det lite shopping och mys i ett soligt och härligt Kalmar innan lunch och hemfärd!
Och titta vem vi hittade i shoppingtagen, om inte Anna :)

Sitter nu hemma med ett leende på läpparna, dels för en trevlig helg med Anette och Tony och tänk att vi för tredje året i rad lyckades pricka in en solhelg :) Men sedan har vi precis fått reda på en annan väldigt rolig sak som jag kommer avslöja lite senare...:) :) :)

Kram till er fina bloggvänner!
Marie 



Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...