torsdag 27 juli 2017

Gottes lada med barnbarnen!

Vi hann knappast hem från Öland förrän det var dags för nästa spelning. Det var i våra hemtrakter, Gottes lada i Tuna. Eftersom det var dags för oss att ha barnen så fick de helt enkelt följa med och det är ju inte fy skam att se morfar spela favoriten gäddan :) Vädret var så härlig som en svensk sommar kan bjuda på, sol, igen blåst, men som sagt lite småkyligt när solen gick ner. Jag frös i alla fall inte när man hade två yrväder att springa efter. Mila, 2-åringen var den som var mest intresserad att lyssna på morfar, hon dansade och diggade i stort sett hela tiden. Tur att Johanna och Nicke var hemma och följde med :)
Först tog vi en fika!
Mila diggar loss direkt när de börjar spela! :)
Mila möter morfae efter spelningens första del :)
 Som tur var fanns en lekpark och en rolig sandlåda att leka i i pausen!
 När de började spela igen var Timo lite intresserad mellan lektagen ;)
 Mila missade inte morfar! :)
 Mila diggaren :)

Det blev en riktigt sen kväll för de små, men så duktiga trots mycket spring i benen :) Det var bara hem och lägga dem för nu var det dags för oss att ha dem några dagar igen. Trots sen kväll vaknade Mila tidigt i alla fall, hmmm, försökte få henne lite tyst så inte brorsan vaknade lika tidigt alla fall :)

När frukost var avklarat var det dags för en sväng på Vimmerby torg. Rätt trevligt faktiskt, först ut var båten Hoppetossa, sedan småhusen, sen hälsade vi på Astrid och så avslutade vi så klart med glass på Wetterströms. Innan vi gick hem tog vi ett besök på biblioteket som brukar vara uppskattat :)


Nu har vi lämnat barnen och det är precis tyst här och alla leksaker är undanplockade... Då var det bara att ta fram resväskan och börja packa för nästa äventyr. I helgen har vi Sanukträff på Visingsö och vi blir dryga 10 stycken och det ska bli så himla roligt. Temat är länder och vad jag har för land kan ni kanske lista ut.... :) Jag och Gunilla har samma land och vi har planerat hur vi ska presentera landet och sedan ska vi bjuda på dryck och något ätbart från landet :) Detta ska ske under lördagens cykeltur. Imorgon kväll blir det mat på en thairestaurang på Visingsö...:) Jag ser verkligen fram emot träffen....

Kram till er fina bloggvänner!
/Marie


Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...