söndag 6 november 2016

Gränsö spaweekend!

Denna helg har vi verkligen unnat oss det bästa, en spaweekend på Gränsö slott. Jag måste verkligen rekommendera detta, allt var så himla bra... Det började med Afternoon Tea när vi kom halv fyra. Erik Hemmingsson tog emot oss på slottet och presenterade alla goda kakverk och snittar. Mycket gott och trevligt :)
Efter det åkte badrock och tofflor på och vi intog spat. Det fanns en varm isländsk källa ute, en liten pool inne och en stor jacuzzi, förutom det bastu och en härlig relaxavdelning. Dessutom servade baren oss med lite smått och gott :)
När vi provat alla bad, simmat lite och slappat och tagit igen oss var det dags att göra oss i ordning för en 3-rätters uppe på slottet igen. Kära sambon serverade lite Cava som uppvärmning :)

 Kräftsoppa som förrätt :)
Lätthalstrad röding med stuvad blomkål och västerbottenpaj på kavring!!
 Dicks efterrätt var tryffelchoklad!
 Min var äpplepaj, med pecannötter o glass!
 Erik Hemmingsson m.fl servade oss på bästa sätt!
Efter denna fantastiska 3-rätters och lite avec så begav vi oss till rummet och snart så blev det sängen :) Lördagen började så klart med slottsfrukost..
 Mätta och goa gick vi tillbaka och tog en kort siesta innan vi checkade ut och begav oss till Anette och Tony. Där blev vi serverade lunch och så klart en mycket god thailändsk soppa, Tom Gai...med efterföljande kaffe, äpplepaj och vaniljsås :) Snacka om lyxhelg, där vi bara blivit servade med bästa lyxen....:)
En trevlig eftermiddag med en hel del Thailandsprat, eftersom de återigen kommer och besöker mig på Koh Lanta :) Så himla roligt och denna gång kommer de när Dick kommer så då får vi umgås allihopa, så någon helgresa blir det nog :)

Kram på er alla!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...