fredag 29 april 2016

Positiv energi i veckan!

Nu så är det fredag igen och det är alltid skönt, dessutom är det sista vardagen i april. Som vanligt har det varit en hektisk vecka, förutom allt det vanliga med eleverna så har det varit en massa extra möten, som t.ex i måndags då hade jag 3 möten samtidigt på eftermiddagen, men jag hann bara med mitt egna SvA-möte och halva mötet om klassindelningen inför sjuan, förstelärarmötet fick jag missa. Ibland så kör det verkligen ihop sig... Det har varit sista veckan för min VFU-student så lite omdömen och respons har det varit, sedan har jag förberett mig inför utvecklingssamtalen som börjar nästa vecka t.ex. har jag börjat skriva elevernas IUP så jag har granskat deras NP lite inför det. I veckan så har vi på Astrid Lindgren skolan öppnat en FB-sida och det är riktigt roligt, för då vi kan synliggöra allt vi gör på skolan :)
Jag har ju på senaste tiden klagat över att min rygg inte varit så roligt. Men nu har jag varit hos sjukgymnasten några gånger, samt tränar jag med mina övningar hemma och det har faktiskt blivit mycket bättre. Jag är inte alls lika stel längre och kan utan några större svårigheter ta på mig strumporna på morgonen :) Nu tordes jag faktiskt ge mig på att åka och träna en sväng med Dick i veckan och det kändes så himla bra :) Nu är jag på gång!!!


Och igår så var det ju torsdag, min bästa dag i veckan, hur man kan längta så... Men ridningen är så bra för både kropp och knopp, och igår blev det en ny erfarenhet dessutom. Jag som nu ridit stor häst ett bra tag, fick en liten Earnest, så himla söt, men ett riktigt energiknippe, oj vad det gick undan :) Han är unghäst, bara 5 år! 
Å nu var det då äntligen fredag och ikväll har vi haft Elina och barnen här på tacogratäng, så himla mysigt och nu så har vi precis lagt de små sötnosarna för de ska sova över här allihop:)
Milas favorit är min söta kanin som jag också lekte med som barn :)

Imorgon däremot åker Dick, mamma, jag och Leif till Hässleholm på rockshowen "Roch the night". Johanna är med och dansar och ikväll har de premiär och imorgon så får i äran att se och höra, för musiken ska vara riktigt bra säger hon dotera :) Jag är så himla glad för Johannas skull, äntligen blev hon uttagen på en audition och fick vara med i en show och hon stormtrivs dessutom, hon är sååå värd detta efter allt slit. Nu håller vi tummarna för fler jobb, och ett är redan på gång efter detta :)

Bruden med klös i från gårdagens genrep...:)

Jag återkommer efter imorgon så får ni höra mera, men vet att det är både bra musiker och dansare... så som vi ser fram emot detta :)

Så avslutningsvis, en härlig vecka som gett en massa positiv energi med en rolig jobbvecka, träning, ridning, barnbarn och en rockshow att se fram emot :)

Önskar er alla fina bloggvänner en riktigt skön helg!




Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...