lördag 12 december 2015

Up and down!

I söndags var vi på Aktiv Ungdoms julavslutning för att se alla barn och ungdomar visa upp sina danser som de tränat på under hösten. Denna termin har Johanna koreograferat ledardansen plus att hon var dagens konferencier som hon alltid gör med bravur :) Det var många av mina elever som var med så det var riktigt roligt att se och de små 4-åringarna i rytmisk lek är ju bara så  söta:)


Johanna hade dessutom gjort en riktigt grymt musikalnummer till låtar av Queen :) Roligt att Johanna får komma hem och sätta spår i den förening som fick henne att välja dansen som yrke. Hon började dansa som 3-åring och blev ledare som 12-åring och vidare dansgymnasium i Kalmar och sedan flera år av blod, svett och tårar och till sist en yrkeskarriär som är som en berg- och dalbana, up and down, men så otroligt målinriktad hon är och en kämpe av rang som inte ger sig i första taget....

 Några av mina elever :)
 Ledardansen

Johanna tackas som dagens konferencier och koreograf :)

Det är tur att Dick har arbetsgivare så att man får komma ut på julbord. Detta år var det Johan Hemmingsson med fru som bjöd ut oss på Stadshotellet i Vimmerby... Han har ju nämligen 3 arbetsgivare :) Väldigt roligt att vårt fina hotell på senare år har fått liv igen och de har gjort det så otroligt fint... Julbordet var av lite annorlunda klang, mycket vilt och lite annorlunda inslag som sagt. Det bästa var nog i alla fall dessertbordet, åh vad mycket gott och framförallt mycket inbjudande med de små dessertskålarna m.m. :) Ett stort tack till Johan och Kristin för julbordet och det trevlig sällskapet :)
                           

I torsdags hade jag nästan bestämt mig att inte åka och rida, för jag har haft ett par veckor nu med lite yrsel och hjärtklappning... Och i torsdags hade jag en jobbig dag igen, så när jag kom hem så tänkte jag att jag måste nog bara vila, rätt trött var jag också... Men så kom jag plötsligt på andra tankar, varför ska jag hoppa över det roligaste som jag har att se fram emot varje vecka??? Och samtidigt hade jag ingen lust, kluven alltså... Jag bestämde mig i alla fall till slut för att åka, och jag kunde inte ha tagit ett bättre beslut, för Zurosa "Rosa" och jag var verkligen ett bra team. Det har nog aldrig gått så bra med henne förut, men i torsdag fick vi till det. Det är ju om man säger lite häst att rida, inte helt enkelt, en riktig utmaning för mig och hon har inte gått så mycket på lektion förut....:) Men skam den som ger sig och roligt att det var just när jag behövde det som bäst :)


 Imorgon är det sista dagen för betygssättningen och jag har fortfarande inte definitivt markerat dem, men det är lugnt, jag har ju massor timmar på mig :) Det får bli morgondagens bekymmer, för idag julstädar jag lite här hemma och ikväll tänker jag följa med till Hulingen för att kolla Wild Sator :)

Man kan väl summera denna vecka och detta inlägg som ups and downs!!!
Och vad gäller stilen i detta inlägg lever den tydligen sitt eget liv :( 

Kramar Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...