söndag 9 september 2012

Härliga vackra höst!

Härliga septembermånad!! Tänk att den är varmare och skönare än augusti och nästan juli också :) Ja då får man väl passa på att vara ute och njuta av denna fantastiska höstmånad. Och det var något jag verkligen anammade i helgen. Jag hade ju en heldag ute med eleverna i torsdags, i fredags blev det kräftfiske i Borstingen och där blev det även så klart korvgrillning som kvällsmat. En väldigt härlig fredagskväll med Dick, Elina och Tommy, dessutom utan helt mygg, så det var bara att njuta:)

I lördags var det dags för skogen igen. Dick och jag tog oss en svamptur med Jeko. Så himla rogivande och framför allt roligt det är att plocka svamp, dessutom när det finns gott om det. Vi har ju våra gamla svampställen sedan många år tillbaka☺☺... Även denna dag var helt underbar. Jag älskar verkligen hösten, i alla fall dessa soliga och sköna dagar. På sommaren går jag inte lika mycket ut i skogen som på hösten, för då får jag mest slåss med myggen och det kan jag vara utan. Snart kommer också de fantastiska skiftningarna, dessa underbara färger som hösten medför är en fröjd för ögat, så jag längtar efter fler härliga höstdagar:)














"Tiden är den enda resurs som inte kan förnyas"
Kram på er fina bloggvänner!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...