lördag 25 augusti 2012

tillbakablick

Nu är redan vecka slut, första veckan med eleverna gick rasande fort, men det var en fantastisk vecka. Det är en fröjd att vara lärare åt dessa elever :)

Men veckan gick så fort att jag inte ens han blogga om helgen som var, för den var också fantastisk och rolig. Fredagskvällen tillbringade vi först hos Mia och Anders där det bjöds på god GI mat:) Me like!!! Efter middagen och en Irish coffé begav vi oss till Statts hotellveranda, vilket var premier för mig i år, lustigt med sant..:) Ett härligt avslut på veckan:)



På lördagseftermiddagen var det dags att åka till Hultsfred en sväng för att fira Dicks syster Anneli som fyllt 50 år, vilket man verkligen inte förstår, men så är det :) Där var släkten Svensson samlad och det bjöds på en god tacopaj och tårta o kaffe.
                                                                       Anneli
                                                                  Systrarna Moa o Ellinor
                                                                                   ☺






                                                                     Farmor o farfar!
                                                                         Brothers!
                                                                            TOKFIA!
                                                                                  ♥
                 


Nästan direkt från Hultsfred begav vi oss till Dag o Anette med taxi Dagge:) Det var riktigt roligtt att träffas för det var ett bra tag sedan. Först bjöds det på champange och jordgubbar. Sedan blev det fonduegryta, himla trevligt och gott att sitta och plocka med kött och grönsaker och till det bakad potatis:) Till efterrätt blev det kaffe och hemmagjord hallonglass (cheesecake). En himla trevlig och rolig kväll med många skratt och vissa planer för framtiden hihi :)




Man får verkligen försöka att njuta och ha trevligt på helgerna och det hade jag med råge förra helgen. Denna helg började (fredags) med en härlig långpromiss i solsken med Dick o Jeko, och sedan smakade det verkligen gott med helstekt fläskfilé med vitlökost i, inlindad i bacon, till det gratinerad blomkål och broccoli i grädde :) Mmmm helgen kunde i börjat bättre :)

Önskar er alla mina fina bloggvänner en fortsatt skön helg!
Kram Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...