söndag 12 augusti 2012

Dags igen!

Imorgon är det dags efter 7 veckor och två dagar att börja allvaret igen... Det är med blandade känslor, så klart trevligt att träffa kollegor och snart alla elever igen, men visst tar det emot med alla förpliktelser som ör till. Man hinner verkligen koppla av efter 7 veckors ledighet, lite för mycket faktiskt, men det tar inte många dagar så är man inne i det igen..:) Det känns också spännande hur det nya läsåret ska bli med vår nya rektor som började i våras och är nu lite mer varm i kläderna, också många nya kollegor och jag får arbeta med två nya kollegor i vårt arbetslag...:)

Tyvärr blev det inget guld idag, det var väl dock lite väntat, men man ska aldrig säga aldrig för Sverige gjorde en kanonmatch, VILKEN INSATS...:) Frankrike ledde som högst med tre mål och det var inte många minuter det. Man får verkligen känna sig stolt över den silvermedalj som de fick, det var väl ingen som hade tippat när OS började...:) Men nu är OS slut och mitt sommarlov är slut så nu är det back to basic!!!!


"Varje tid har sina glädjeämnen"
Kramar från Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...