torsdag 27 november 2008

En intensiv vecka!

Var några dagar sedan jag skrev, men det har varit ett intensiv vecka med extra möten och föreläsningar på jobbet. I onsdags var vi på en föreläsning i Västervik "Vygotskij i praktiken" som hölls av en psykolog. Innan kändes det väl så där, men oj vilken häftig eftermiddag. Inte klokt att man kan göra en föreläsning så rolig om en teoretiker som levde i början på 1900-talet. Där har man lite att ta efter när man själv ska ha lektioner. Sedan har jag haft en extrakväll på jobbet och pyntat till advent, får se när det blir hemma... Men det är ju så mysigt, synd att snön försvann.

Idag arbetade vi sista dagen med vårt första nummer av vår egen webtidning med eleverna. Vi redaktörer ska nu granska allt och se vad som ska publiceras hm... när ska jag hinna med det???
Framför mig har jag en danshelg och det ska bli helt fantastiskt roligt, men visst det gör sig inte själv. Det är mycket jobb!! På fredag kväll går vi ut och äter med alla Aktiv Ungdoms ledare på Monte Carlo. Sedan är det fullt ös lördag och söndag.

Kram Marie!

1 kommentar:

Ann-Sofie sa...

Jo men fullt ös är det ju, va bra allt gick, du får jättegärna maila lite bilder till mig på www.aktivungdom.se
STORT TACK! för i helgen!

Kram Ann-Sofie

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...