söndag 16 november 2008

Höstmörkret!!

Hej i höstmörkret!
Idag var det lite festligt att vakna av att räddningstjänst hängde utanför våra fönster. de höll nämligen på att hänga upp adventsstjärnor och gilanger av olika slag. Det är mycket spännande som händer när man bor så här mitt i city.

Har på förmiddagen förutom att skriva några IUP, roat mig med att kolla på websidorna som vi fått, men hjälp vad mycket det finns. Man måste verkligen sovra som Maria sa. Det kommer att ta tid att fundera på något projekt att göra när man har så mycket att välja mellan.

Sedan var det dags att slänga ihop en morotskaka för det skulle komma gäster kl. 16.00. Vi hade styrelsemöte hemma hos mig idag, det var verkligen trevligt, och nu är det snart dags för dansuppvisning igen. Roligt och spännande som vanligt. Lite extra spännande när Johanna, min äldsta dotter korregraferat ledardansen. Hon har så mycket inspiritation nu när hon dansar på Balettakademin. Hon har varit hemma i helgen och kommer tillbaka på dansuppvisningen om 2 veckor. Det känns lustigt när ens barn flyttar hemifrån, men man vänjer sig snart.

Tack och hej för idag!
Marie

1 kommentar:

Ann-Sofie sa...

Hej Marie...visst var det ett trevligt möte, tack för det...jag tycker också det är jättekul att Johanna gjort dansen, det ser riktigt bra ut...
Nu går det fort till den stora dansdagen...fin blogg du har..Kram från Ann-Sofie

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...