söndag 9 oktober 2016

Tjejträff!

Nu sitter jag här i söndagsfriden och ska försöka få till ett inlägg. Helgen har som vanligt varit bra, då vi har umgåtts och har haft det trevligt. I fredags blev det en liten överaskningstjejträff för Ann. Ann och Willy var nämligen hitbjudna, men när de kom skickade vi hem Willy och vi tjejer grattade och skålade för henne.
Kidnappad av brudarna!
Lite gott innan vi beger oss vidare!
 Efter lite chillande hemma så kommer taxin och kör oss till Prime, och där vankades det god chilensk mat, piroger, korv med avocadoröra och laxsallad :) Så himla gott....
 Efterrätten och kaffet tog vi hemma, tillbaka på Storgatan :)
Jag tror nog hon tyckte om det hela, vår vän Ann som nu är välkommen in i klubben :)

Ja, så kom det då en lördag och jag måste erkänna att jag var lite seg.... Vädret gjorde ju inte att jag blev piggare, för det var kallt, grått och blåsigt, men jag tog mig ut en sväng på höstmarken och så tog jag en sväng och fixade till lite på graven.
På kvällen blev det god mat o dryck hos Mia o Max! Som vanligt mycket trevligt och många glada skratt så tårarna rann :)

Och så var det då söndag igen, fy vad helgen går fort. Och en grå och regnig söndag till på köpet. Jag tror faktiskt att jag håller mig inomhus idag, det blir lite jobb och senare i eftermiddag kommer mina små godingar och vi ska bjuda på middag :)

Ha en fortsatt trevlig söndag!
Kram Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...