lördag 29 oktober 2016

Vänskapsvecka!

Måste säga att det är väldigt skönt att veckan är slut, trots att det varit en fantastisk vecka med vänskap för hela slanten så blir det lite extra anspänningar att hela tiden ha nya grupper med både små och stora elever, vi blandar ju från Fkl  till år 6 och alla grupper har fungerat mycket bra. I vår grupp som arbetat med sv/sva har vi skrivit vänskapsberättelser till en minion serie...:) Och i fredags när jag kört samma lektion för sjunde gången kändes det rätt skönt att det var den sista :)

Denna fina vänskapsvecka avslutades på bästa sätt med en härlig avslutning där eleverna uppträdde med fina vänskapssånger i idrottshallen :)
Vår rektor var mäkta stolt över alla elever och pedagoger :)

Förutom en härlig vänskapsvecka har jag unnat mig själv en hel del i veckan. Jag har som vanligt tränat ett par pass. Jag har varit på en underbar och välbehövlig massage på Alternative balans...:) Sedan har jag klippt mig och sist men inte minst varit och kollat på ett par nya glasögon på Specsavers i Oskarshamn... Jag fick sällskap av min vän Mia då jag även behövde lite smakråd
 Lilla Rosa och jag :)
Jag blev riktigt nöjd när Åsa klippte av en hel del av mitt hår.....)
Och så var jag ju och provade nya glasögon, mest bara för att jag är sugen på ett par ombyte och så saknar jag ett par svart igen :)
 Prislappen mitt på ögat :)
Mia och jag tog en fika med en god skagenmacka :)

Nu blir det så mycket bättre med min kära sambo :)

Kram Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...