torsdag 14 juli 2016

Gottes Lada!

Nu har det nästan gått en vecka på Dicks semester och vi har haft en riktigt bra vecka. I tisdags var vi i Tuna, närmaste bestämt Gottes Lada där Wild Rover hade sin spelning. Alltså i vårt lilla Småland och runt Vimmerby med omnejd finns det så himla mysiga ställen som man inte vet om. Och så var det med detta ställe som jag bara hört talas om ett par månader, men alltså 2 mil utanför Vimmerby strax innan Tuna så låg denna lilla idyll...:) De anordnar några arrangemang och det finns även en restaurang öppen några dagar i veckan.... Det är en familj som driver detta och de har även flera stugor till uthyrning... Och i tisdags var det det dags för Wild Rover att äntra scenen och det var nästan 200 betalande som kom för att digga till deras irländska musik...:)

 Det blev en härlig och solig sommarkväll, tyvärr blev det senare på kvällen lite småkylig... Men tänk vad många fina små ställen vi har runt omkring oss som man inte vet om, det var som sagt första gången vi var här men definitivt inte sista :)

Kvällen efter var vi och besökte vårt fina stadshotell, och det var faktiskt första gången denna sommar. Det blev först lite snacks och vin hemma hos oss och sedan god mat med Anders och Mia på vår hotellveranda.
Efter god mat och dryck tog vi lite champagne hemma hos oss för att fira in semestern riktigt ordentligt :)
Idag blev det packning in in det sista och en massa småfix inför resan... Innan vi sedan åkte till Stockholm stannade vi så klart till och sa hej då till barnbarnen,,,,
 Denna lilla goa unge kan numera göra slängpuss!
Väl framme på Lidingö åt vi god Indisk mat med Nicke :)

Ja nu blir det en natt här och imorgon far vi vidare till varmare breddgrader... Så Grekland here we come... Jag har ingen aning om det blir något bloggande från vår semesterresa, det är inte alltid det är så lätt, så som sagt vi får se om det kommer några inlägg ett par veckor framöver :)

Kram och ha en fortsatt trevlig semester!
/Marie!


Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...