söndag 27 oktober 2013

På resande fot!

Helgen har vi tillbringat på Öland, i Kalmar och en sväng i Horn :) I fredags drog Dick och jag till Öland, till Lena och Peter i Mellby, som ligger på den östra sidan på södra Öland, fågelskådarnas rike :) När vi åkte över bron kom jag på att jag nog aldrig varit på Öland annat än när det varit sommar.... Så det var lite skillnad på landskpet mot när vi var hos Peter o Lena i somras ;)

Vi blev bjudna på en riktigt god indisk kycklinggryta när vi kom. Dagen efter fick jag behandling av Lena som är osteopat. Jag måste försöka bli av med mina nattkramper som jag snart lidit med i 3 år. Vi hann också med en skön, men lite blåsig promenad längs Alvaret, Lena och jag :)

Sedan drog Lena, jag och grabbarna deras till Kalmar för lite shopping. Peter och Dick var redan där för att träna med Neil Youngbandet:) Kvällen tillbringade vi sedan på Stensökrigen, där det blev ett riktigt drag när de körde Neil Young:)






 På Stensökrogen!

 
Idag var vi ju tvungna att åka till Horn för att gosa lite barnbarn:) Det blev också premiär för mormor och morfar med barnvagnen:) På vägen hem ringde brorsan och bjöd på mat, så det blev en god söndagsstek till middag :) En helg på resande fot kan man väl säga, men riktigt, riktigt trevligt har vi haft det :)
♥♥♥


Veckan som kommer är vi på skolan utan elever, men vi har verkligen fullt upp ändå. Imorgon ska vi fortsätta arbeta med ledarskap och på eftermiddagen ska vi skriva skriftliga omdömen som vi även får fortsätta med på tisdag och på onsdag ska vi på föreläsning om entreprenöriellt lärande. En intensiv vecka på ett annorlunda, men behövligt sätt har vi framför oss :)

Kramar på er fina bloggläsare
 och
håll i hatten några dagar om ni ska ut :)



Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...