onsdag 7 augusti 2013

Spännande tider:)

Idag har jag haft en dag där jag bara varit, läst, funderat eller helt enkelt bara tomglott:) Vissa dagar behövs det och det är mycket som snurrar i huvudet just nu, det är otroligt mycket som ska hända framöver. Jag ska först och främst få en ny klass. börja om med en fyra igen, vilket känns både roligt, spännande och samtidigt lite tungt. Det är alltid så med en ny klass, helst när man lämnat ifrån sig en bra och fungerande klass, ja då är det dags att börja om att forma o.s.v.. Men jag vet att det kommer att gå bra, detta är också trevliga elever, har jag hört :)

Sedan kommer hösten och oktober som jag väntar på med spänning, ett nytt liv är det på gång, en liten parvel, ♥ som jag ska bli mormor till :):) Kan ni fatta?, det kan inte jag i alla fall, men så himla roligt...☺☺☺

Sedan kommer januari och då ska jag vara på andra sidan jordklotet i 3 månader för att jobba på svenska skolan i Thailand, på Koh Lanta...:) Jag har redan nu fixat med en hel del som att beställa resan och bokat boende och så men det är en hel del som måste väntas med och som jag får ta itu med under hösten t.ex, visum, vaccinationer, reseförsäkring och mycket annat som ska kollas upp och inhandlas...:)

Jag hade tänkt en cykeltur till bryggan idag, men jag nöjde mig med balkongen:) Och sådana här dagar behövs verkligen nu innan man börjar jobba, bara sitta och ta det lugnt, rensa alla tankar eller helt enkelt bara sitta och tomglo..:) Jag försöker verkligen att inte tänka på jobbet ännu, jag har ju trots allt några dagar lov kvar, men det börjar smyga sig på och idag var jag och köpte en planeringskalender...:)

"Nu lever vi mellan den gamla goda tiden och en bättre framtid"
Kramar Marie!

2 kommentarer:

Ann-Sofie sa...

Åh vilken tid du har framöver, att få bli mormor måste ju bland det häftigaste som finns. Det hoppas jag också få uppleva.
Kul att kunna läsa om din tid i Thailand med, vilken höst och vår! :)

Kram Annso

Marie sa...

Ja, jag kan inte riktigt fatta allt som händer nu, men det ska bli helhäftigt..:) Jag hoppas kunna blogga min tid i Thailand så du får följa..:) Längtar verkligen till oktober, klart du får uppleva..:)

Kram!!

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...