måndag 22 april 2013

Snart VÅR!!! :)

Vilken underbar helg:) Jag tror aldrig någonsin jag längtat så till våren och aldrig någonsin har vintern varit så dryg. Så dessa vårdagar är otroligt efterlängtade, och då måste man passa på att vara ute och bara njuta:) I lördags åkte vi ut till Borstingen och tog där en skön promenad med Jeko. Vi gick ner och kollade läget vid bryggan och den avverkade skogen.... Det var så underbart att se hur isen börjar ge med sig och vid bryggar var det säkert 10 m ut helt isfritt. Att våren är i antågande var ett faktum när jag såg massor Blåsippor och en vacker citronfjäril flyga förbi:)

Jeko satte ner tassen i vattnet men tog snabbt upp den igen, men efter ett tag när han sprungit sig varm och trött efter pinnar stod han snart med alla fyra i vattnet och drack, helt tokig :):)










På kvällen fick vi besök av Anette och Dag som egentligen skulle ha följt med oss till NY, men fick tyvärr avboka resan. Så i lördags gick vi igenom alla bilder och berättade om resan. Vi hade en trevlig kväll med oxfilé med rödvinssås och ugnsstekta grönsaker och potatis, till efterrätt marängrulltårta med grädde och hallon:) Vi kom också fram till att göra ett nytt NY försök tillsammans:)

Idag har jag varit hos Elina och för andra söndagen i rad har jag fått en trevlig ridtur på fina Blue. Idag var hon så pigg och glad, vilket hon i och för sig alltid är:). Men idag var hon lite extra pigg så jag tog och hoppade några skutt med henne, vilket hon bara älskar:) Som sagt en riktigt härlig och trevlig helg med några underbara vårtecken har gått till ända....

Önskar er kära bloggvänner en skön och händelserik vecka!
Kramar Marie!

2 kommentarer:

L-A sa...

Ända/enda? ;)

Marie sa...

Haha nu är det fixat och äntligen har jag fått det klart för mig:)

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...