tisdag 5 mars 2013

Förra veckan hade Johanna sitt sportlov och så klart ville hon komma hem och mysa några dagar i Småland, mellan alla auditions (som hon börjat gå på). Det är ju faktiskt så att efter maj ska hon ut i arbetslivet på riktigt den lilla dansaren. Men som sagt några dagar hemma i friskluften brukar ladda batterierna.

I fredags åkte vi ut till mamma o Leif i stugan och tog en skogspromenad och kollade kalhyggena och grillade korv så klart:) Och i lördags blev det en ridtur för systrarna i Horn. Elina har en ny foderhäst nu efter Cherie, man kan ju inte ha en häst ensam. men det är inte alltid så lätt att hitta en som passar. Just nu har hon lånat Aulette eller Nettan som hon kallas för, så får vi se om det funkar:) 

Ja det blev en härlig helg med hela familjen♥ samlad vid flera tillfällen, det gillas... Det blir ju inte så ofta minsann, men desto trevligare när man samlas:)










Idag har jag en härlig träningsvärk efter gårdagens tuffa ridlektion. Sedan blir det ett pass på gymmet imorgon och ett ridpass på torsdag:) Hoppas jag kan gå upprätt på fredag, för då bär det av till Stockholm för att se "Jesus Christ Superstar", åh vad jag längtar:):):):)

"Livet är som att cykla. För att hålla balansen måste du vara i rörelse"
Kram Marie!

1 kommentar:

Anonym sa...

Bra citat Marie! Det ska jag ta till mig!
Din ridkompis Annika (som nog behöver röra mig mer för att balansera)

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...