tisdag 18 december 2012

Teaterhelg i Stockholm!

En mycket trevlig helg i Stockholm är över..:) Vi har förstås varit och studerat julskyltningen på NK, där de i år hade sagotema, nice!! Sedan har vi varit och tittat på en musikal och teaterföreställning på Balettakademin. Johannas klass hade gjort en teaterföreställning "Victor" som är en gammal föreställning som Ernst-Hugo Järdegård har spelat huvudrollen i, men deras teaterlärare hade gjort om en del så det passade klassen och så att alla fick roller. Och jag måste säga att jag blev helt överväldigad så duktiga de var, de är verkligen inte bara duktiga dansare utan riktigt duktiga skådisar också:) Som vanligt blir man ju en riktigt stolt mamma när man sitter där på läktaren och önskar att hela världen kunde se:) Johanna har ju alltid varit en teaterapa, alltid velat uppträda för folk så jag är ju inte förvånad av att se den teatertalangen..:)

Barnen i Bullerbyn!
 Pippi bakar!
 Tomtebobarnen!
 Granen på NK!
 Sergels torg!
 Några av skådisarna!
 Johanna med sin far, pojkvän och svärmor Annika!
 Hembiträdet Lilli alias Johanna!!

Nu är det bara 3 dagar kvar att arbeta och jag börjar bli riktigt riktigt trött. Det har varit väldigt tufft de sista veckorna och igår när jag kom hem var jag frusen och trött och somnade i soffan direkt efter kvällsmaten. Jag vaknade inte förrän kl. 21.00, och jag som hade tagit upp färs för att göra köttbullar. Så det var bara att sätta igång, men som tur var så hjälpte Dick mig:) Jag tog en timmes komp på morgonen för jag kände mig inte helt okej. Men som sagt jag tror bara jag är helt slut och går på sista varvet.

Kram på er alla fina bloggvänner!
Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...