söndag 17 december 2017

Sista natten med gänget!

Inte kunde jag slita mig inte... Det blev inte en helg med julförberedelser som jag hade tänkt, det blev mycket bättre, jul blir det ändå och jag har haft en så trevlig helg och det känns som jag har tankat på med ny energi så jag orkar sista veckan :) Jag startade alla fall lördagen med en mysig morgon med min lillkille som faktiskt sov mycket längre än han brukar och vi låg och myste innan vi gick upp och tog frukost.

När jag sedan kört hem honom tog jag en sväng till Näs, för att gå på julmarknad och det var jag inte ensam om vill jag lova för jag fick köra långt innan jag hittade någon parkering. Men det var det värt, för det var riktigt trevligt, många utställare, levande mysig och de hade gjort det så himla mysigt med utsmyckningen.


En fantastisk fin gran med levande rosor!
Vi i Vimmerby ska vara stolta över både Näs och Astrid Lindgrens Värld, det är verkligen trevligt att besöka och inte var det annorlunda på julmarknaden, så besökte tog längre tid än jag hade tänkt :)

Senare på eftermiddagen hade jag stämt träff med Anna, en gammal vän som bor i Oskarshamn. Hon skulle ett ärende till Vimmerby och hörde av sig. Jag blev så glad och vi tog en sen lunch på Smak, så klart :) Att vi inte hade träffats och pratat på länge märkes när vi efter att ha vi också tagit en kopp kaffe hemma hos oss upptäckte att det gått nästan 4 timmar :) Som sagt vi hade en hel del att prata om, nu får vi hoppas att det inte dröjer lika lång till nästa gång.

 Nu var frågan, städa eller åka till Hulingen? Jag valde det sista :) Det var ju trots allt sista spelningen för denna gång och dessutom visste jag att sångaren Joppe Philgren i Docenterna skulle gästspela. Sagt och gjort jag packade väskan och svirade om och åkte till Hultsfred. Vi hade ju kvällen till ära ett rum på hotellet också. Jag började med att äta av det godan julbordet. Som vanligt med det här gänget är det inga sura miner, utan det är högt till tak och mycket skratt. För första gången i år fick jag se alla band från början och först ut Sator trio, efter det Wild Rover och avslutningsvis båda bandet tillsammans.
Julgodiset en höjdpunkt på julbordet!
 Sator trio!
 Wild Rover!
 Paus i logen!
Joppe med Chick-e-chack!
Docenternas "Tusen heta kyssar"
Vilken galen avslutning det blev, gästerna var riktigt på g och artisterna lika så :) Stämningen var på topp helt enkelt och det hela förstärktes när Joppe intog scenen. :) Natten blev dock sen, men det får det väl vara värt så här sista natten med gänget. Vi hade ju nära hem alla fall när vi hade ett rum på Hulingen. Rummen har alla olika artister på väggarna och vi fick Björk i vårt rum. Idag intog vi frukost innan vi kramade om alla och åkte hemåt.

 Väl hemma gjorde vi lite nytta alla fall. Först hade jag en del julklappar att slå in och sedan trillade vi köttbullarna, så check på det :) Så skönt att jag valde rätt, jag har haft så himla trevligt och roligt i helgen och genast känner jag mig gladare....

Nu har jag fyra dagar kvar att jobba och sedan är det äntligen jullov!
Ha en riktigt härlig vecka!
Kram Marie!




Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...