lördag 9 december 2017

En efterlängtad fotobok!

Äntligen har jag tagit mig tid att göra en fotobok för Koh Lanta 2017 och denna gång blev den tjockare än någonsin. Det är svårt att beskriva känslan när posten kom och levererade den i veckan, jag blev alldeles varm inombords. När jag sedan satt och gick igenom allt jag varit med om på 3 månader kom en otrolig längtan. Den var i alla fall väldigt efterlängtad!
Förutom denna på över 200 bilder har jag gjort en till som heter Sanuk 2017 som bara är bilder från skolan och AW och träffar med kollegorna. Det är ju liksom en kapitel för sig och ett väldigt speciellt minne för livet. Jag hoppas verkligen att jag kommer vara med om ett sådant här äventyr igen. 


Idag har det varit en tröttsam och seg dag efter en rolig kväll på Hulingen igår igen, så vi var lata och var och åt lunch på Smak och sedan har jag haft sällskap av denna goding! Nu blir det sängen om jag ska orka en dag på på Gekås imorgon :)
Kronärtskockssoppa och Carpaccio, så gott!

Kram och ha en trevlig helg!
Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...