måndag 25 december 2017

After Dark!

Fredagens stora grej var att vi blev bjudna av Johan och Kristin Hemmingsson på på After Dark i Linköping. Så bra att Dick har en sådan trevlig chef, som även bjuder med mig :) Vi blev upphämtade redan på eftermiddagen och åkte till Konsert och Kongress. Vi hann ta ett glas vin i baren innan showen började som heter This is it, som faktiskt är slutet på en 40-årig karriär. Tänk att jag såg dem på 80-talet på Hamburger Börs och så får jag se dem igen, en sådan proffsig, rolig och även sorglig show. Det var en del hyllningar till Lasse Flinkman som gick bort förra året.
 Och titta vem jag hittade där, min Lantavän Marie och hennes son John som är tillsammans med en dansare i After Dark. Härligt återseende och vi hamnade t.o.m. på samma rad :)
 Sedan blev det 3-rätters och Prosecco på 1854, en italiensk restaurang inne i Linköping, så trevligt och så fantastiskt gott det var.

Skål med bästa chefen!

Ett stort tack till Johan och Kristin för en supertrevlig kväll i Linköping!

Kram Marie!


1 kommentar:

AB Saxberget sa...

Stort tack till Dick och Dig Marie, all hjälp och ett trevligt sällskap i storstaden Linköping

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...