fredag 15 december 2017

Luften har gått ur!

Nu tror jag minsann att luften gått ur mig.... Jag behöver nog lov nu, för efter onsdagens lucia och avslut på läslyftet blev jag helt slut. Först lucia på morgonen, sedan sista läslyftsplaneringen för terminen och vi passade på att fira och gå ut och äta lunch och inte nog med det, vi firade med tårta på eftermiddagen med alla kollegor och på kvällen kollade jag på lucia på förskolan, förresten där emellan hann jag med en AW med kollegan Maria, ett glas vin på Smak :) En rätt speedad dag minsann!
Sötaste lussepar :)
 En nöjd liten lucia!
Lustigt nog känns det som att jag bara ska vara hemma ett par veckor till och sedan packa väskan, för att sedan åka till värmen, men så är det ju faktiskt inte. Utan sanningen är att jag ska vara hemma och frysa denna vinter. Jag vet inte om det är det som gör mig så trött eller om det är att det helt enkelt är lite för mycket. Efter lucian har båda mina kollegor varit hemma och jag plus min resurskollega har dragit lasset och så klart har det varit dagar med en massa konflikter och annat strul. Eleverna är också väldigt trötta nu så vi behöver alla några veckors behövlig vila. I torsdags tog jag mig inte ens iväg på sista ridlektionen för kroppen sa helt emot, och det vill inte säga lite.. Istället gjorde jag av med en hel del pengar när jag var på Downstairs medlemskväll :)

Nu är det i alla fall fredag och jag sitter här allena i soffan medan jag kollar på musikhjälpen. Jag har dock haft sällskap av min lilla favoritkille som nu ligger och sover :) Det har varit han och jag här i kväll medan min stora favoritkille är och spelar på Hulingen. Vi får se om jag orkar ta mig dit imorgon kväll och se hela showen, vilket jag inte gjort någon gång än. Jag har i dagarna kommit på att jag kanske måste ta tag i hemmet lite och tänka jul, eftersom vi ska fira här hemma hos oss och det är ju för jösse namn nästa helg, så i eftermiddags har jag bakat knäcke och dumlekakor och jag har dammsugit och torkar golv och medan min hjälpreda diskade torkade jag skåpsluckorna i köket. Jag känner mig riktigt duktig :)

Nu svider mina ögon och de går nästan i kors, så jag ska slänga mig i säng, det blir nog som sagt ingen sovmorgon heller. God natt och trevlig helg på er alla fina bloggvänner!

Kram Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...