måndag 19 juni 2017

Skolans sista vecka!

Det är något visst med sista skolveckan, allt är lite rörigt och alla är lite upprymda :) Inget är heller som vanligt, schemat stämmer liksom inte och det är en del roligheter som tillkommer.... Dessutom var vi ett gäng kollegor som var ute och åt på tisdagskvällen med vår före detta rektor Gudrun. Både trevligt och smakfullt :)
Redo för Smak med kollegorna!

Torsdagen ägnade hela klass 4 åt utomhuspedagogik i Hörestadhult... Förutom att flytta ut lektionerna så firade vi med lite glass så klart. Detta var ju trots allt vår sista skoldag, dagen innan skolavslutningen .:)
Vilken härlig skolskog vi har!
Och så kom den då, läsårets sista dag, och som vanligt träffas alla elever på skolgården och går gemensamt i en parad till kyrkan med representanter från år 6 som bär fanan, känns alltid lika högtidligt varje år.... I kyrkan uppträder varje klass med någon låt och oj vilket program det var i år, allt från poplåtar, till svängigare och så traditionella sommarlåtar. Vi i år 4 sjöng en sommarlåt om pokemojakt som min duktiga kollega Maria skrivit...:) Så duktiga de var.... det var så himla bra...

Efter kyrkan tog vi farväl på skolgården och önskade alla ett skönt sommarlov. Så klart de flesta var på toppenhumör och var glada och spralliga, men tyvärr inte alla, vi hade en flicka som var så ledsen så. Det är långt ifrån alla som har ett bra och skönt sommarlov. Många barn har sin stora trygghet i skolan...

När vi hade kramat alla och sagt hej då var det dags för oss pedagoger att bege oss till Kröngården för den traditionella smörgåstårtan :)
Några kollegor avtackades!
 Vårt arbetslag (saknade dock Lis) 
till hösten kommer tyvärr Ulrika att lämna oss för lågstadiet!
När denna fina dag var över så åkte jag och hämtade barnen från förskolan och så hade vi lite fest med jordgubbar och glass. Sedan tittade vi på alla studenter som åkte förbi oss ett antal gånger på sin studentflak. Timo tyckte det var så spännande med alla traktorer och alla dansande studenter på flaken :)

Kvällen avslutade vi återigen på restaurang Smak by Simon med sällskap av Lis och Kjell-Åke. Nära och bra, god mat, god service och trevligt sällskap, kunde inte sluta denna skolavslutningsdag på bättre sätt :)
Kram på er fina bloggläsare!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...