lördag 17 juni 2017

Familjehelg på Lidingö!

Alltså denna vecka har bara rusat iväg så något blogginlägg har det inte blivit. Jag har legat efter i jobbet, så veckan har bestått av en hel del bedömningar i nya programmet IST och när man inte riktigt kan tar ju allt dubbelt så lång tid. Tyvärr har vi inte blivit tillräckligt introducerade av programmet så det är så tidsödande :( Men jag har ju 2 hela dagar kvar att jobba så någon tid hoppas jag att jag får till att slutföra allt.....

Men vi backar till förra helgen då jag la allt jobbåt sidan och tillbringade all tid med min fina familj. Elina, Dick, jag och barnen åkte direkt efter jobbet i fredags.Resan gick riktigt bra, men det var emellanåt full aktivitet med sång och lek i bilen :)
Väl framme var det kväll, men vi hann med både mat och snacks innan de små somnade.
 Nöjd med nya solglasögon från New York!
 Sagoläsning med moster!

Lördagen tillbringade vi mestadels av tiden på Gröna Lund. Dit åkte vi buss, tunnelbana och båt och det var nog det som var mest spännande på hela dagen :) Djurgårdsfärjan var riktigt spännande!
På Gröna Lund var vi inte ensamma och det är alltid en utmaning med Timo i nya miljöer med mycket folk. Men det gick bra, men visst fick man ha koll :) Dick och jag vi fick en solig och härlig dag tillsammans med våra döttrar och barnbarn. :)
Kvällen tillbringade Dick och jag med barnen då de andra var och roade med att gå på Håkan Hellström på Stadion. Sista dagen med gänget var det lite kyligare, men vi packade picknickkorgen och åkte ut till Fågelöudden. Att vara ute i naturen och få plumsa med stenar i vattnet är något spm passar Timo bättre än Gröna Lund, här får han vara sitt jag :)

En härlig och intensiv helg med mina finaste, är verkligen lyckligt lottad, att få vara mamma till dessa fina döttrar och mormor till dessa söta, envisa och goa ungar :)

/Marie

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...