måndag 30 november 2015

Roligheter i helgen!

Oj oj oj vad dålig jag varit på att uppdatera bloggen... Men tiden bara rusar iväg och jag har fullt upp både på jobbet och här hemma och där är det mest jobb också ska jag erkänna :( Men lite annat roligt hinner jag med och fredag och lördag var helt jobbfria :)

I fredags blev jag utbjuden av mitt kära arbetslag, för det ville fira mig. De har försökt några veckor att få till en tid, men som sagt så har det varit fullt upp. Men i fredag kunde jag, och allt jag visste var att jag skulle vara klar 17.30. Det var jag så klart och det började med att de bjöd på skumpa i hallen :)
Sedan så bar det av till Prime, vilket var extra roligt eftersom jag fortfarande inte varit där. Där fick jag beställa vad jag ville och jag tog en väldigt god hamburgare och Maria och jag delade på en flaska rött :) Sedan startade ett nöjesquize som vi deltog i. Måste säga att det var väldigt långsökt frågor, men vi räknade ändå ut att vi hade 12 rätt och det betyder en tredje plats. Tyvärr fick vi inget pris för tre lag delade platsen och priset lottade ut... Det var i alla fall trevligt eftersom det var ett livequize :) och jag hade ju ett riktigt trevligt sällskap.... och så var det god mat :)
Koncentration :)
ALV Mats sjunger till quizet :)
Ett stort tack till arbetslaget för det trevliga initiativet. Jag undrar som sagt hur länge jag ska fylla år:)

Jag vakande lite seg i lördags, men det var bara att ta tag i livet och åka och hämta brorsans pojk Linus och vidare åkte vi till Fågelhem, för där var det dags för årets lussebak :)

Kusinbak :)
 Koncentration :)
Kram Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...