onsdag 11 november 2015

Fars Dag!

I söndags var det Fars dag, och det var väl ingen som kunde undgå. Överallt skrevs det om hälsningar till finaste och bästa pappa och på teve var det massor bl.a. om hur vi skulle fira far, vad vi gav för presenter och olika fars dag middagar m.m.m.m Det skavde allt lite i hjärtat och inte annat än att man blev påmind om att man inte har någon far att fira. Jag var i alla fall och la rosor på graven och tände ljus, men så klart är saknaden enorm och denna dag kändes det extra sorgligt.
Louis fick också en ros, han har ju ingen grav så det blev i minneslunden!
Nu kunde vi ju fira fars dag ändå, tack vare att döttrarna har en fantastisk pappa som alltid har finns till hands.... Så i söndags blev det fars dag middag med åtminstone en av döttrarna med familj :)

Härlig söndag och lite extra mys med barnbarnen :)

I lördags tog Dick och jag en impulsiv tur till Ikea i Kalmar :) Det blev lite inköpt som en ny fin matta, kuddar, ett bord och lite annat smått och gott, och så klart har det fyllts på i ljusförrådet :) Vi hann med en snabb tur in i gallerian Mode och då fick jag med mig ett par snygga stövlar hem också :)


Nu har en ny vecka startat och jag hoppas att den blir lika bra som förra, nya utmaningar som mitt första muntliga NP i matematik och så fortsätter jag med svenska och vidare så ska vi göra värsta tallriken i hemkunskap som en liten slutuppgift i "Hållbart samhälle" ....

Kram Marie




Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...