söndag 13 september 2015

Min födelsedagsfest!

Söndag idag och måste väl erkänna att jag just idag känner av mina 50 år :) Igår hade vi lite fest då det kom lite släktingar, ca 20 stycken från min och Dicks sida. Jag hade ju bestämt att inte ha någon fest, utan pengarna la vi istället på en resa med familjen. Men sedan ville jag ju så klart bjuda de närmaste som mor, Leif och brorsan med familj och så Dick familj så vi bestämde att inte göra så stort av det och beställde en exotisk planka för 20 pers.. Men som vanligt är jag ju rädd att det inte ska räcka så jag gjorde både fläsk- och kycklingfilé, bakade bröd och gjorde en pastasallad. Ett styr blir det ju som sagt ändå med städning och dukning och andra förberedelser...
Nu är vi redo för att festen kan börja :)
Ja och så kom de då framåt tre-tiden och lägenheten fylldes av skratt och prat och en glad lite Timo som håller låda :) Tyvärr kom inte Nicke o Johanna hem, men vi har ju som sagt firat redan... Men snart var vi alla till bords...:)
Jag fick så fina presenter och blommor och jag hade god hjälp vid paketöppningen :)
Armband i silver från Snö of Sweden och ringen från Rock by Sweden (Laila Bagge)
 Vi beställde faktisk också en riktigt god gräddtårta från Vibako, något jag aldrig gjort förut!

Det var för övrigt en hel del mys med liten bebis :)
Min lilla Timo orkade vara på kalas rätt länge, men till slut tog orken slut, så då blev det lite Pino på datorn. Han har varit jätteduktig, glad och pigg hela tiden, och det blev dessutom lite mys med gammelmormor :)

Framåt kvällen kom även Willy, Ann, Mia och Anders för att gratulera :) Jätteroligt och det var nog tur det för annars kanske vi hade suttit ensamma på kvällen för de flesta av släktingarna åkte hem lite tidigt kan jag tycka. Men nu blev det inte så utan istället så höll vi igång till framåt två. Vi ungdomar vi orkar vi :) 
Nu har jag nog firat klart min stora dag klart och jag har blivit lite äldre, och därmed klokare :)
Jag tänker fånga dagen, för om framtiden vet vi ingenting!
Bok med många kloka ordspråk som jag fick av Ann!

Kram Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...