måndag 20 juli 2015

Tresteg i snedsteg!

Ja då har vi varit hemma i drygt en vecka och Sverige har bjudit på lite blandat bandat väder... :) Förra veckan bjöd som sagt på några regndagar men också några härliga soldagar :) I fredags fick vi en helt underbart solig och varm dag i Kalmar. Det var min fina och trogna gymnasievän Anette som bokat biljetter till utomhusteatern "Tresteg i snedsteg" på Krusenstiernska teatern. Vi passade då på att njuta av staden och solen så vi träffades där nere redan på eftermiddagen, då vi hade kvällsteatern. Anette och jag har nu känt varandra i dryga 30 år och nu har hon hunnit fylla den magiska åldern 50 och då ville jag ju förstås skriva ihop några rader till henne om vår vänskap, och det var inte så svårt, då jag fick ihop nästan 2 1/2 sida :) Så när vi träffades så började vi med en fika i solskenet och då passade jag på att överlämna en present och mina rader om vår vänskap, och jag tror minsann att hon tyckte det var bra för att tårarna trillade och hon tackade flera gånger :) Jag är glad att jag haft denna fina vän ända sedan gymnasietiden då vi fann varandra och har haft många roligheter sedan dess...:)
Anette och jag hann också med ett par shoppingrundor och sedan mötte vi upp Tony och Dick vid Brygghuset där det blev att fira vidare med ett glas vin. Det var så underbart att sitta där i solskenet och njuta av värmen och så klart den fina vänskapen...
Efter det så gick vi och käkade och det blev asiatiskt, en fantastiskt god buffé med en massa god mat och efterrätt :) innan vi begav oss till Krusenstiernska gården för att avnjuta en himla rolig teater med Tomas Petersson, Robert Gustavsson, Annika Andersson och Carina Lidblom m.m.

Det var en verkligen lyckad dag med underbart väder, trevligt sällskap, god mat och dryck samt en massa skratt. Sådana här dagar får man bevara i minnet :)

Kram Marie!


Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...