onsdag 15 juli 2015

Fika och mys i dagarna två:)

Semester och mys med barnbarn för hela slanten :) Vi ville ha Timo lite för oss själva så vi var och hämtade honom i tisdags och tänkte att vi skulle åka till Sevedstorp och mysa lite där ute i Bullerbyn, men tyvärr så öppnade sig himlen lagom när vi skulle åka. Så istället avvaktade vi vädret tills det blev sol igen och då tog vi lite lek på båten och Bullerbyhusen på torget istället :) Vi myste också till det med ostkaka på torget. Sedan gick vi ned en sväng och lekte i Källängsparken.... Timo sov över hos oss och det är så mysigt att vakna till en gullunge som ropar "mojmoj och moffa" :)

Idag kom Elina in med lilla Mila och vi åkte på en liten utflykt till Pataholm där vi fikade på Förlig Wind, ett riktigt mysigt litet fik som Johannas kompis Oline och hennes systrar driver och de bakar allt bröd själva :) Sedan gick vi och myste lite i det lilla samhället Pataholm, och solen var med oss denna dag så det var en härlig liten roadtripp... Så nu har det varit fika och mys i dagarna två :)
Tack Förlig Wind och Oline för er gästfrihet och goda fika. Vi rekommenderar verkligen er och hoppas på en fortsatt fin och välbesökt sommar :)

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...