onsdag 8 april 2015

Påsklov

Nu har jag ett efterlängtat påsklov, kan ju låta lite konstigt eftersom jag bara jobbat 2 veckor och varit sjuk 2 1/2 dag av dem :) Men faktum är att jag ändå behövde det, dels för att jag faktiskt var rätt trött efter resan och kontrasterna av att vara hemma är stora, dels så har jag jobbat rätt hårt trots att jag bott och jobbat i Thailand. Vi jobbar 40 timmars veckan och har en väldig massa dokumentation att sköta på kort tid, så veckorna är väldigt intensiva.... Jag får många kommentarer som att jag varit på semester och ska väl vara utvilad nu. Faktum är att när jag var i Thailand var jag mycket sällan trött. Jag sov 5-6 tim per natt och ändå hoppade upp direkt när klockan ringde, och det var ytterst sällan jag satt och hängde och var trött på kvällarna. Men nu är jag vansinnigt trött både morgon, middag och kväll och jag snoozar flera gånger innan jag går upp. Igår var jag nära att somna när jag körde bilen hem från Horn, usch jag begriper inte...:(

Så jag tror faktiskt att lovet var behövligt även för mig :) Jag har det skönt och tar dagen som den kommer. Igår hade jag först Timo här hos mig medan Elina var hos barnmorskan pch sedan följde jag var jag med hem till Horn och myste. Timo och jag tog en härlig promenad runt Flytthem medan Elina packade lite.... Han är så himla mysig och han pratar och sjunger massor, och han är inte ens 1 1/2 år än. Han härmar allt man säger och han kan Bä bä vita lamm själv, när vi var ute och gick med vagnen satt han där i och sjöng varenda barnsång han kunde.:) Imorgon tänkte jag följa med och hälsa på hans förskola :)



Idag började jag med en lite kylig morgonpromenad och sedan tog jag en sväng till Västervik. Jag gick i några affärer jag annars inte brukar besöka, som Rusta, Biltema och Mio... Sedan blev det en sväng nere på stan där Anette mötte upp och vi fick prata av oss lite under en fika :)

Idag har Johanna begett sig till staterna, det känns lite konstigt att hon kommer vara borta i 2 månader och så långt borta sen.... Men jag är så himla glad för hennes skull, att hon äntligen har kommit iväg till NY för att dansa, det som varit hennes dröm så länge. Hoppas nu att allt går bra och att det kommer vara en givande resa, vilket jag inte tror annat :)
Lycka till finaste Johanna och dansa järnet nu :)
 Det är många som kommer sakna henne!

Kramar Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...