söndag 24 november 2013

Dåliga bloggtider!

Min dotter har precis talat om för mig att jag är väldigt dålig på att blogga just nu, och jag kan väl bara hålla med... Måste villigt erkänna att tiden just nu är tuff, och då menar jag mest mitt yrkesverksamma liv. En tuffare vecka än den som gått har jag nog aldrig upplevt som lärare förut, ytterligare en sak som gör att jag funderar över mitt yrkesval :( Det är tur att jag har haft ett par fantastiska helger, där jag umgåtts med min fina familj och trevliga vänner.

Förra helgen var ju Dick, jag Elina och lilleman i Stockholm. Vi hade det så himla mysigt :). Bara en massa mys, tog en prommis på Lidingö och en sväng blev det till Ikea, men inget stressande på stan, himla skönt..:)
 

Det kanske blir lite bloggtorka en tid framöver. Som sagt just nu är det fullt i min kalender ända tills vi ska åka och jobbet tar otroligt mycket energi just nu. Jag hoppas ni trogna bloggvänner håller ut och följer med mig på mitt äventyr som börjar vid årsskiftet :)

"Livet är ingenting för amatörer"
Kramar Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...