söndag 22 september 2013

Lugn och skön helg!

Efter två fullplanerade helger kom äntligen en helt oplanerad helg, så himla välbehövlig.... Och vi har verkligen bara tagit det lugnt, med sköna sovmornar, god mat och vi har bara myst och haft det så skönt:) I lördags gick vi lite på stan, rätt roligt, vi som bor mitt i stan går så sällan i affärer:) Och så nu när lönen nästan är slut går jag och kikar på alla fina höstkläder. Jag som inte skulle handla något i höst, men kom på att jag ska ju faktiskt vara i Sverige 3 månader till och hittills har jag bara gått i vår- och sommarkläder... Så det blev alla fall två tröjor och så ett par plagg av en anings mindre storlek..:)

Som sagt i helgen har vi njuuutit av mycket god mat och dryck!
Plankstek med kyckling med egengjord dragonsås och ryggbiff med bearnésås, sparris inlindad i bacon och så blomkålsmos med philadelphiaost:)
Lövbiff med bearnésås, champinjoner, sparris och en fantastisk god sallad! 


Idag åkte vi ut en sväng till Elina o Tommy i Horn, har ju inte träffats Jeko på en hel vecka:) Vi åkte också ut till Boda, där Blue går på bete och då passade ju jag så klart på att rida. Trots ett något tjurigt, envist och brunstigt sto (tant)☺ så var det en härlig ridtur mitt ute på ett gärde på landet i ingenmansland (Boda)...:) Pigg, spänd och något tjurig som sagt, men än dock svävade vi fram där på gärdet och njöt av lugnet och fridfullheten:) Ja, helgen kan sammanfattas som lugn och skön och det var efterlängtat, nu är batterierna laddade för en ny härlig vecka...:)








Nu önskar jag er fina bloggvänner en alldeles underbar vecka!

"Vi måste försöka ta till oss vardagens glädjestunder"
Kram Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...