måndag 26 november 2012

OCH så var en ny vecka ett faktum, en ny vecka med nya möjligheter:) Helgen har varit fantastisk, en helg med god mat, trevligt sällskap, dans, shopping m.m.m. Vi har varit på julbordskryssning på Cinderella, Viking Line ☺. En ny erfarenhet rikare och till min fördel ingen blåst alls, har inte ens känt att jag åkt båt i 22 timmar, helt otroligt...:)

Vi har varit med Bolunden, en av Dicks arbetsplatser och hans kollegor från Avesta och Oskarshamn, alltid trevligt att träffa nya trevliga människor. Jag hade tänkt lägga upp några foton från resan, men vet inte vad som har hänt här på bloggen. Den säger att lagringsutrymmet är slut och att jag kan köpa mer. Åh tusan heller att jag tänker göra, att blogga ska vara gratis och jag tänker inte betala för det, i så fall blir det inget mer med det. Kanske får jag byta bloggadress, jag vet inte ska kolla upp det hela. Någon som vet????

Denna vecka innebär ingen rast och vila, trots att jag skulle behöva lite ledigt nu. Man är ju heller inte så katig efter att ha varit iväg en hel helg så här..:) Men jag har två utvecklingssamtal kvar, jag och en kollega ska hålla i en Lgr 11 konferens i ämnet svenska, vi ska också få sitta en hel dag med att diskutera betyg i arbetslaget och i helgen blir det att hjälpa dottern att flytta. Vi får se om jag hinner att få upp något adventspynt själv hihi....

Nu säger jag god natt till er fina bloggvänner!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Jag har inte provat själv men har fått tipset från en annan som hade samma problem. Hon förminskade sina bilder i ett bildredigeringsprogram, 800x600, och vips kunde hon få in fler bilder.

Mvh Helena

Marie sa...

Tack Helena jag får prova, men lite ledsamt att hålla på med. Vi får se hur jag gör.

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...