torsdag 28 maj 2009

Stockholm imorgon!!

Nu är det verkligen sluttampen på terminen, allt ska hinnas med och lite till. Det hela gör det inte mindre stressigt när man privat har hur mycket som helst, puh... I helgen ska vi i alla fall hinna med ett Stockholms besök, det ska bli hur roligt som helst att besöka Balettakademin. Men vi kommer väl hem till Vimmerbys berömda öltält på lördag.

När det gäller mitt engelska arbete är det verkligen inte högprioriterat. Jag får väl jobba med det intensivt några dagar när studenten är över och mina elever har slutat, då har jag några dagar kvar innan arbetet ska vara inne. Det är heller inte så lätt arbete att skriva om för vi har lite referenser och bokprojektet som jag genomför med eleverna har vi inte hunnit med så mycket av, men, men så är det alltid i slutet av en termin så det är absolut ingen bra tid för projekt.

Bye-bye friends!
Here we come Stockholm!!

1 kommentar:

Ann-Sofie sa...

Ha en toppenresa, hade vart så kul att se...! Hoppas få låna dvd frmöver :) Har skickat efter dvd avslutningar från Marikas o Sway, så kan vi bytas lite :)

KRAM Annso

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...