söndag 24 maj 2009

Balen över!!

Vackraste på balen!

Nu är balen över, detta som har förberetts i månader, men det blev en fantastisk bal, Elina och Christopher glänste över dansgolvet, som om de inte gjort annat, och ett stort leende på läpparna hade de båda två. Det var inte många sekunder som det var torrt i ögonvrån ska ni veta...





Christopher & Elina vid Gästgivarehagen!

Pappa Dick bjuder på champagne!


Angelica och Elina!

Elina & Christopher och Ellen & Herman!






Så fantastiskt fina alla var, men det var väl helt otroligt att under hela dagen var det uppehåll förutom den timman som det var mingel i Källängsparken, då regnade det fram tills alla var inne på Stadshotellet då sprack det upp och solen var framme resten av kvällen. Kan det vara mer otur??? Nu gick det bra ändå, men lite tråkigt med paraplykort och lite mulet, men i Gästgivarehagen på förmiddagen var det sol och Dick lyckades ta några fantastiska kort och den fine Mercedesen fick vara med och posa.


Idag är det söndag och vi är alla lite trötta efter gårdagen, så det fick bli en slappdag. Vi åkte ut och grillade korv och fikade vid bryggan, och tänka sig att vi kunde sola lite också. Nu har Johanna och Nicke åkt tillbaka till Stockholm, men nästa helg hälsar vi på för Johanna har sin slutföreställning på Balettakademin.

Ha en riktigt skön söndagskväll!!

1 kommentar:

Ann-Sofie sa...

Hej Marie, det hade varit så kul att se tjejerna i källängen, men kroppen säger ifrån, Elina var ju otroligt vacker, så kul!
Jo, det var nu v 22, på receptionen, Han redigerar/zoomar in på de sina eftersom han inte hade kunnat filma åt oss annars, men har inte kollat just Elinas dans ännu, he he, har bara kollat Majas o Ledardansen, men dom är toppen!
Vilka veckor ni har nu, bal och snart student! festligt!

KRAM från Annso

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...