söndag 4 oktober 2015

Surprise!

Ja då sitter jag här söndag kväll med et leende på läpparna, är så glad att jag har så fina vänner och jag kommer att se tillbaka med denna helg med glädje :) Då blev klockan till slut 17.00 och jag står nere vid min port med lite fjärilar i magen, men samtidigt med stor förväntan. Vad ska hända? Vem ska hämta mig? Har jag med mig det som jag behöver? o.s.v.
Nu är jag redo, tror jag :)
 Och 17.00 står jag snällt vid min port och väntar:)
Rätt som det är kommer Anna, min sanukvän från Kisa ut från en butik över gatan, och jag tänker Anna, det var inte väntat, men hon kommer över och pratar om allt annat så jag tänker att det är väl inte hon då... Hon frågar om jag ska resa bort och jag svarar ja, men vet inte vart. Vet du inte säger hon och efter ett tag, men du kan väl följa med mig. Va, tänkte jag vad det Anna ändå??? Så snopen jag blev, och så säger jag till henne att jag mest misstänkt Anette som är en kompis från Västervik från min gymnasietid och vi har haft kvar kontakten sedan dess. Ja,vad händer sedan? Jo, vi åker mot Västervik och jag blir mer och mer fundersam... Och till slut hamnar vi hos Anette, i alla fall :)

Anna och Anette träffades på Koh Lanta när Anette och hennes man var och hälsade på mig,
och så träffades de av en slump i somras och började planera min överraskning :)
Ja snacka om att jag blev förvånad att just de två hade planerat det här, det var verkligen otippat :) Men ack så roligt! Vi började kvällen med att skåla i champagne på altanen, och sedan blev det en god förrätt. Rätt som det är när vi sitter där och sackar, så säger Anette att jag ska ta en sista klunk av vinet...? Vidare blev jag visad ner i källaren, och där väntar en hudterapeut som välkomnar mig till en ansiktsbehandling med efterföljande ansiktsmassage :)

Så himla skönt det var, så avslappnande och välbehövligt. Medan jag låg där nere och hade det bra lagade Anna o Anette till varmrätten. Så när jag kom upp blev det en god kyckling och så pannacotta till efterrätt och vidare kaffe och kaka. Så inte gick ned någon nöd på mig inte :)


Vi fortsatte kvällen nere i gillestugan där en fin bukett blommor väntade på mig och vi snackade och skrattade vidare :) Vid sena natten gick vi och lade oss med väntan på en ny dag.
 Dagen efter blev det långfrukost och när vi hade fixat till oss blev det mera kaffe på altan och så fick jag en present av Anette, en fin tavla med ett budskap som inte kunde hålla ett öga torrt :)
Vädret var ju det bästa tänkbara så efter lite fotande i Anettes trädgård bar det av en tur nedcabbat med Annas bil. Sedan blev det en sväng på stan och så avslutade vi med en riktigt god sallad på Tant Grön innan färden gick hemåt Vimmerby....

Nu ska jag gå och lägga mig. Jag är trött men glad och jag vill tacka Anna och Anette åter igen för vad det har styrt med, det gjorde mig så glad. Tänk vilka fina vänner jag har....:)

Kram till er alla!
Marie


Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...