söndag 23 juni 2013

Äntligen :)

Äntligen har det efterlängtade sommarlovet infunnit sig... Jag kan redan känna lugnet och hur streesen rinner av mig... Det är verkligen skönt att kunna koppla av och man orkar också vara lite social igen..:) Och så kan man njuta av härliga sommarkvällar när de behagar infinna sig, och faktiskt hade Dick och jag en riktigt skön kväll på balkongen dagen för midsommarafton och då är det bara att passa på att njuta..:) En kväll i veckan var vi bjudna till Johan och Kristin på god mat och lite vin, så trevligt så.... Och nästa kväll var det träff med arbetslaget, som blev lite sista kvällen med gänget, eftersom vi alla splittras, utom Per och jag som hänger i ett tag till..:) Åh vet ni, solen har hängt med hela veckan:)

I Hästmosshult hos Johan o Kristin!

 Arbetslaget:)

Och så var det dags för midsommarafton när man bara varit ledig en dag. Det känns som de naggar mer och mer på sommarlovet. Lunchen hade vi hemma med Elina och Tommy. Senare på eftermiddagen begav vi oss till Mia och Anders som hade ordnat och styrt med en riktigt trevlig midsommarfest med roliga lekar, trevligt folk och god mat och kaffe och jordgubbstårta:)





 Vidare till Mia o Anders!






  Tävlingsledaren himself!!





Nu ska jag bara njuta av min ledighet och ta dagen som den kommer, det ska bli så skönt så..:)

Kramar till er fina bloggläsare!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...