torsdag 21 februari 2013

Träning ger resultat!

Åh så skönt jag har det, vill bara säga det:) Jag måste väl erkänna att jag inte sportat så värst mycket utomhus, förutom en långpromenad och ett par kortisar med Jeko, men jag har sportat och jag har varit på tjejträff och varit och fikat med bästaste Angelica, varit hos Elina och styrt en hel del här hemma. Som sagt så skönt har det varit och jag har inte varit rastlös för fem öre, jag har t.o.m. läst ut en bok:) 

Som sagt i tisdag blev vi bjudna på lite tjejmiddag hos Ann, så trevligt så:)


Och som jag redan skrivit om börjar det kännas riktigt bra med träningen som också är perfekt att komplettera med ridningen, och det börjar faktiskt ge resultat, det börjar synas en och en annan liten muskel:) Jag måste erkänna att jag har verkligen inte haft några armmuskler förut så det var väl inte så svårt att bygga på lite:) Men bäst av allt är att det känns så bra i kroppen och min rygg mår riktigt bra, och så är jag ju förstås väldigt stolt och nöjd över mig själv☺☺☺.... Det som är minus är väl att siffrorna på vågen har stigit, haha, men det är väl så det ska vara:)






Må så gott fina bloggvänner!
Kram Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...