lördag 20 oktober 2012

Läsa blogg eller inte?

Idag är det lördag och visst är det skönt med helg, men jag hade hoppats på lite bättre väder som de sa i början på veckan. Men det blev ändå en skön innerslappardag... Igårkväll var vi med goda vänner ute och åt på lokal och kvällen/natten blev rätt sen, så idag är jag lite seg... Men det var riktigt trevligt så det får man väl stå ut med.:)
                                                    God Black and White på Thai Fu Qing!



En sådan här dag blir det som sagt inte mycket gjort, sitter och njuter när jag läser mina elevers berättelser, kollar på tv4play, bl.a på X-factor som jag missade igår och så läser jag lite bloggar m.m. Jag tycker det är trevligt att läsa bloggar, men jag läser bara bloggar som intresserar mig och sådana där bloggskrivaren har ungefär sådana åsikter som jag. Jag har slutat upp att läsa många bloggar som jag blev irriterad på eller som jag retade mig på .Det finns ingen anledning att slösa energi på det tycker jag. Så därför kan jag undra varför de som inte gillar det jag skriver eller retar sig på det ändå fortsätter att läsa min blogg..???? Givetsvis valfritt, men varför slösa energi på det?

Jag pendlar ofta mellan att sluta skriva eller fortsätta, tankarna går framåt tillbaka. Det är min blogg och mina tankar och mina åsikter och det är ju precis därför jag har bloggen, för att ventilera detta. Visst får man tycka och tänka runt det, men om man bara retar sig på det så tycker jag inte man behöver läsa min blogg. Numera granskas alla kommentarer innan de läggs ut och därför syns inte alla här. Detta för att jag helt enkelt har valt att inte publicera dem. Bloggen ska ge mig energi inte tvärtom!!!

Nu ska det lagas Aricana här och jag ser fram emot en lugn och skön myskväll med min kära sambo♥

 
Önskar er bloggvänner en riktigt skön helg!
 
/Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...